Snoeien

Snoeien

Wanneer uw struiken overhangen in de tuin van de buren of het looppad door uw tuin overwoekeren is het natuurlijk overduidelijk dat er gesnoeid moet worden. Maar er zijn ook andere struiken en bomen die misschien geen overlast veroorzaken, maar die wel een snoeibeurt kunnen gebruiken. Het zorgt ervoor dat ze langer meegaan en straks weer rijker gaan bloeien. We zien ook steeds vaker dat stuiken of heggen door middel van snoeien gestileerde vormen krijgen. De tuin wordt steeds meer gezien als decoratie en als het verlengde van bijvoorbeeld het interieur en het exterieur van een woning.

Wanneer snoeien?

Ook dit is een belangrijke vraag, waar echter uiteenlopende antwoorden op bestaan. Wanneer je het beste kunt snoeien hangt namelijk in veel gevallen van het soort gewas af en van de reden waarom je gaat snoeien. De ervaren tuinmannen van uw-hoveniers.nl hebben alle kennis in huis om u hier uitgebreid over in te lichten. In de maand februari kunt u bijvoorbeeld het beste zomerbloeiende heesters en andere soorten heesters snoeien, terwijl april de beste maand is voor het snoeien van hagen. Buxushaagjes die u in een bepaalde vorm wilt laten snoeien kunt u het beste in de maand juni onder handen laten nemen.

Kosten snoeiwerkzaamheden

Wanneer u geen verstand hebt van snoeien kunt u er maar beter niet zelf aan beginnen. Het zou erg jammer zijn als uw struiken, hagen en bomen eronder zouden lijden. Onze tuinmannen pakken uw snoeiklus graag vakkundig aan. Ze beheersen alle snoeitechnieken en beschikken over de juiste materialen om de klus uit te voeren. Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan? Maar hoe zit het met de kosten? We bieden u hier de mogelijkheid om gratis offertes aan te vragen van tuinmannen uit de buurt, dan weet u meteen wat u kunt verwachten en kunt u het beste aanbod eruit halen.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!


    Type code over*: captcha

    Hovenier offerte check