Gazon onderhoud

Gazon onderhoud

Veel tuinen in Nederland zijn voorzien van een gazon en dat is niet zo vreemd. Een gazon heeft namelijk veel voordelen. Het groen van uw gazon geeft uw tuin op de eerste plaats een mooie, natuurlijke uitstraling. Verder is een gazon ook heel praktisch. Het is een ideale, zachte speelplek voor de kinderen. Er kan geravot en gevoetbald worden. Het is ook de perfecte plek om in de zomer heerlijk te genieten van het zonnetje. Maar er kleeft ook een nadeel aan; om een gazon mooi te houden is er wel degelijk onderhoud nodig.

Aandachtspunten gazon onderhoud

Dit nadeel kunt u echter zo teniet laten doen, door een beroep te doen op de gazon onderhoudsservice van onze hoveniers. Zij weten precies waar ze op moeten letten bij het in perfecte staat houden of brengen van uw gazon. We geven u hier alvast een korte introductie over wat er allemaal bij komt kijken. Uw hovenier zal bij problemen met uw gazon een grondmonster nemen om de staat van de bodem te bepalen. Is de bodem te zuur, dan is er kalk nodig. Ook is het noodzakelijk om het gazon zo nu en dan te verticuteren. Dit houdt in dat uw gazon wordt belucht, zodat er genoeg zuurstof in de bodem komt. Verder kan het ook wenselijk zijn om uw gazon te bemesten, zodat het gras voldoende voedingsstoffen krijgt. Uw hovenier weet precies wanneer en hoe vaak het gras gemaaid dient te worden.

Kosten gazon onderhoud

Er zijn bij u in de buurt vast verschillende hoveniers aanwezig die zorg kunnen dragen voor het onderhoud van uw gazon. Maar welke hovenier biedt de beste service en hanteert de voordeligste prijzen? U weet het zo door hier vrijblijvend gratis offertes aan te vragen. U kiest op deze manier zelf gemakkelijk de hovenier die u het meeste aanspreekt. 

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!


    Type code over*: captcha

    Hovenier offerte check